Skip to main content

Forældrecamping

Camping

Book en plads på vores hyggelige campingplads.

Forældrecampingen er indrettet i tilknytning til banerne. Der er opstillet toilet- og badevogne, ligesom der er adgang til el. Der er IKKE strømkapacitet til at benytte elvarmere, store køleskabe, husholdningsovne og lign. apparater som kræver meget strøm.

Mulighed for ankomst allerede torsdag d. 1. august, dog bliver badevognene først åbnet fredag kl. 10.00. Indtil da kan Spjald Fritidscenters faciliteter benyttes i centerets åbningstid.

Campingpladserne fordeles så klubberne placeres samlet. Notér derfor klubnavn ved tilmelding. Ved tilmelding efter deadline er det ikke altid muligt at få plads sammen med klubben.

Information om indtjekning til campingplads kan ses på hjemmeside og Ramsing Cups Facebook ca. 4-5 dage før cuppen starter. 

Al oplysning om camping skal rettes til Tanja Mikkelsen, se kontaktdata under kontaktinformation.

Priser for camping

Telt eller campingvogn kr. 700,- (prisen gælder til og med 20/6), herefter er prisen kr. 995,00.

Prisen inkluderer 1 campingplads inkl. op til 6 personer, adgang til bad, toilet, strøm, svømmehal, samt 2 stk. spisebilletter til grill-selv arrangement lørdag aften ved Spjald Kulturhus.

BEMÆRK: Senest tilmelding til camping den 20. juni – herefter er prisen pr. enhed kr. 995,-

Tilkøb af spisning i hallen

Det er som tidligere år muligt at tilkøbe spisning i hallen med spillerne til kr. 250 som inkluderer følgende 4 måltider: 

  Fredag Lørdag Søndag
Morgenmad   X X
Frokost   X  
Aftensmad X    

Dette købes på stævnekontoret, der kan betales kontant eller med mobile pay. Der kan købes billet til enkelte måltider i cafeteriet på 1. sal. 

Grill-selv arrangement inkluderet

I campingprisen er der inkluderet 2 stk. spisebilletter til grill-selv arrangement lørdag aften. Hvis det ønskes kan menuen afhentes og medbringes til campingpladsen. Større grupper på 20 personer eller derover skal give besked om afhentning på forhånd, senest på dagen inden kl. 10. Se kontaktdata for fællesgrill under fanebladet kontaktinformation. Husk at medbringe poser, skåle eller fade til afhentningen, med mindre andet er aftalt.

Grill-selv arrangementet afholdes i Kulturhuset, hvor der er opstillet gasgrill til fælles afbenyttelse. Der er ca. 150 siddepladser i alt inde og ude (hvis vejret tillader det).
På campingområderne er det kun tilladt at benytte gasgrill.