Forældrecamping

Camping

Book en plads på vores hyggelige campingplads.

Forældrecampingen er indrettet i tilknytning til banerne. Vi fordeler pladserne så bestillinger fra hver klub bliver lagt samlet.

Der er opstillet toilet- og badevogne, ligesom der er adgang til el. Der er IKKE kapacitet til at benytte elvarmere, store køleskabe og husholdningsovne, og andre apparater som kræver meget strøm.

Mulighed for ankomst allerede torsdag, dog bliver badevognene først åbnet fredag kl. 10.00. Indtil da kan Spjald Fritidscenters faciliteter benyttes i centerets åbningstid.

Ønsker I at få placeret vogne/telte samlet, noteres dette ved tilmeldingen.

Vi gør alt for, at placere alle klubber samlet. OBS!! Det er ikke nødvendig for samlet placering at man bestiller samlet. Blot at man oplyser klub og hold ved tilmelding. Derfor er tilmelding inden deadline vigtig for planlægningen.

Information om indtjekning til campingplads sendes ud ca. 1 uge inden cuppen. 

Al oplysning om camping skal rettes til Bodil Dam, se kontaktdata under kontaktinformation.

Priser for camping

Telt eller campingvogn kr. 700,- (prisen gælder til og med 20/6), herefter er prisen kr. 995,00.

Prisen inkluderer 1 campingplads inkl. op til 6 personer, adgang til bad, toilet, strøm, svømmehal, samt 2 stk. grill-spisebilletter til lørdag aften ved Spjald Kulturhus.

BEMÆRK: Senest tilmelding til camping den 20. juni – herefter er prisen pr. enhed kr. 995,-

Tilkøb af spisning i hallen

Det er som tidligere år muligt at tilkøbe spisning i hallen med spillerne til kr. 300 som inkluderer følgende 4 måltider: 

  Fredag Lørdag Søndag
Morgenmad   X X
Frokost   X  
Aftensmad X    

Dette købes på stævnekontoret, der kan betales kontant eller med mobile pay. Der kan købes billet til enkelte måltider i cafeteriet på 1. sal. 

Mad inkluderet

I prisen er der inkluderet 2 stk. grill-selv-menuer til lørdag aften. Hvis det ønskes kan menuen afhentes og medbringes til campingpladsen. Større grupper på 20 eller derover skal give besked om afhentning på forhånd, senest på dagen inden kl. 10. Se kontaktdata for fællesgrill under fanebladet kontaktinformation. Husk at medbringe poser, skåle eller fade til afhentningen.

Til grillaftenen er der opstillet gasgrill til fælles afbenyttelse, og der garanteres siddepladser til de første 150 deltagere ved Kulturhuset. “Først-til-mølle”-princippet gælder.


© Spjald Ramsing Cup. All rights reserved.